साहित्यिक सौन्दर्यप्रति एक दृष्टि अनेक विचार - तिमल्सेना Timalsena बाबुराम Baburam; अधिकारी Adhikari अनिल Anil; फुलारा Fulara टीका Tika (TUTA Journal, 2024)
पूर्णलेखमा उपलब्ध छ l Available with full text.