काठमाण्डौ उपत्यकामा आधारित सामुदायिक तथा निजी बिद्यालयका अध्ययन–अध्यापन अभ्यासमा कोभिड–१९ ले पारेका प्रभाव सम्बन्धी तुलनात्मक अध्ययन (Research Journal on Multi-disciplinary Issues, 2026)
Available with Full text.