'क्रान्तिको पृष्ठभूमी' एकांकीमा प्रतिबद्धताको सौन्दर्य {The beauty of commitment in the monologue 'Background of Revolution'} - अधिकारी Adhikari, तेजबिलास Tejbilas (Patan Pragya, 2022)
Available with fulltext.