’क्रान्तिको पृष्ठभूमी’ एकांकीमा प्रतिबद्धताको सौन्दर्य The beauty of commitment in the monologue ’Background of Revolution’ - अधिकारी Adhikari तेजबिलास Tejbilas (Patan Pragya, 2022)
Available with fulltext.