इन्दिरा प्रसाईको ’उसको लोग्ने र बिरालो’ उपन्यासमा अस्तित्ववादी नारीवाद Existential feminism of Indira Prasai in her novel ’The Man and the Cat’ - अर्याल Aryal अम्बिका Ambika (Patan Pragya, 2022)
Available with fulltext.