‘खत्री बालाई आजभोलि निद्रा लाग्दैन’ र ’खुल्ला पिंजडा’ कथामा अनुभूति को संरचना The structure of cognition in the stories ’Khatri Baali Aajbholi Nidra Laga’ and ’Khulla Pinjada’ - ढुंगाना Dhungana शोभाकुमारी Shova Kumari (Patan Pragya, 2022)
Available with fulltext