नेपालमा भाषाहरुको स्थिति र भाषिक सर्वेक्षण : समीक्षlत्मक विश्लेषण Status of Languages ​​and Linguistic Survey in Nepal: A Critical Analysis - रेग्मी Regmi दानराज Danraj (Gipan, 2022)
Available with fulltext.