नेपालमा चिकित्सा शिक्षा : अल्माआर्टा सम्मेलनदेखि माथेमा कार्यदलको प्रतिवेदन सम्म Nepalma Chikitsa Shiksha : Almaaarta Sammelandekhi Mathema Karyadalko Pratevedansamma - अधिकारी Adhikari जीबनारायण Jibanarayan (Butwal Campus Journal, 2020)
Available with fulltext.