पूर्वीय महाकाव्य सिद्धान्तको परिप्रेक्ष्यमा शाकुन्तल महाकाव्य Purbiya Mahakavya Siddhantako Pariprekshyama Shakuntal Mahakavya - पौडेल Poudel शेषकान्त Sheshkanta (Butwal Campus Journal, 2020)
Available with fulltext.