कौटिल्यको अर्थशास्त्र र शुक्रनीतिको वर्तमान सान्दर्भिकता – एक मूल्यांकन kautilyako Athashastra ra Shukraneetiko Bartaman Sandharbhikata- ek Mulyankan - ज्ञवाली Gyawali बाबुराम Baburam (Butwal Campus Journal, 2020)
Available with fulltext.