"Kath Tatha Kastha-Pravidhima" Prayojanparak Engineering Bhashik Bhed Ek Adhyayan "काठ तथा काष्ठ प्रविधिमा" प्रयोजनपरक इन्जिनीरिंग भाषिक भेद एक अध्ययन - Dhungana ढुंगाना, Yadav Prasad यादव प्रसाद (Journal of the Institute of Engineering, 2018)
Not Available. उपलब्ध छैन Journal of the Institute of Engineering, 2018, 14(1): 241-244