भाषिक–वृत्त (रेजिष्टर) र प्रयोजनपरक इन्जिनियरिङ नेपालीभाषा एक अध्ययन (Bhashik Britta (Rejistar) ra Prayojanparak Engineering Nepalibhasa Aek Aadhyan) - Dhungana, Yadav Prasad (Journal of the Institute of Engineering, 2017)
Not Available. Journal of the Institute of Engineering, 2016, 12(1): 228-232