बिज्ञान र प्रबिधिशास्त्र इन्जिनियरिंग नेपाली शब्दकोश, शब्ब्दावाली निर्माण एक अध्ययन - Dhungana, Yadav Prasad (Journal of the Institute of Engineering, 2016)
Available with full text. Journal of the Institute of Engineering, 2015, 11(1): 191-196